State Issue 1

Question presented pursuant to Article XVI, Section 3
of the Constitution of the State of Ohio

A majority yes vote is necessary for passage.
Article XVI, Section 3 of the Constitution of the State of Ohio reads as follows:

“At the general election to be held in the year one thousand nine hundred and thirty-two,
and in each twentieth year thereafter, the question: ‘Shall there be a convention to revise,
alter, or amend the constitution[,]” shall be submitted to the electors of the state; and in
case a majority of the electors, voting for and against the calling of a convention, shall
decide in favor of a convention, the general assembly, at its next session, shall provide,
by law, for the election of delegates, and the assembling of such convention, as is
provided in the preceding section; but no amendment of this constitution, agreed upon by
any convention assembled in pursuance of this article, shall take effect, until the same
shall have been submitted to the electors of the state, and adopted by a majority of those
voting thereon.”

YES Shall there be a convention to revise, alter,
NO or amend the Ohio Constitution?
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